Ungdomslån

Har du brug for et ungdomslån? Det er ofte småt med pengene hos mange unge, men det kan der heldigvis gøres noget ved. Selvom man er ung, og måske ikke har det store overskud stående i banken, kan det nemlig sagtens lade sig gøre at tage et ungdomslån.

Lån til unge på 18 – 19 år

Når man bliver 18 år, og er studerende, er man berettiget til at få SU, men de fleste bliver svært skuffede, når de ser det lille beløb, der bliver sat ind på kontoen hver måned. Hvis man bor hjemme ved sine forældre, er det nemlig meget lidt man får udbetalt, og er man udeboende bliver de fleste penge brugt på husleje og mad. Og er man hverken studerende eller har et fast arbejde, er det også meget småt med pengene, og derfor kan et ungdomslån være en rigtig god idé.

Selvom mange banker gerne vil undgå at låne ud til unge mennesker, kan det for unge på 18 – 19 år godt lade sig gøre flere steder på nettet. Du kan selvfølgelig også gå ned i din bank og få en snak med din bankrådgiver, men det er de færreste bankrådgivere der vil låne ud til give unge mennesker, da der sjældent er en stor indkomst hos de 18 – 19 årige. Og med et online lån til unge slipper du for at skulle svare på en masse personlige spørgsmål om dit forbrug, arbejde og indkomst.

Disse steder kan du få forbrugslån til unge online, helt uden at skulle i kontakt med en bankrådgiver:

  • Santander Consumer
  • Robotlån
  • LånLet
  • Lånio
  • Anna Finans

Værd at vide om Santander Consumer

Når det kommer til ungdomslån er der stor forskel på beløb og renter. Hos Santander Consumer er det muligt at søge helt op til 350.000,- kr. og så kan man altså komme rigtig, rigtig langt! Det koster selvfølgelig penge – for der er ingen der vil låne penge ud uden renter, men et ungdomslån hos Santander Consumer kan tages fra man er fyldt 18 år, til en fair rente. Det hele foregår over nettet, hvor man meget nemt udfylder en ansøgning, og selv bestemmer, hvor mange penge man skal bruge, samt hvor lang løbetid du ønsker.

Løbetid
Hvad er løbetid? Løbetiden er den tid, det tager at betale lånet af. Jo kortere løbetid, jo billigere bliver det og omvendt, for med en lav løbetid har man betalt pengene tilbage meget hurtigere, hvilket der kan være en fordel i. Dette er variabler, man selv kan sidde og lege med, og finde ud af hvad der passer bedst til ens personlige situation.

Hurtigt svar
Når man ansøger om et lån til unge via nettet, får man lynhurtigt et svar på om man kan få lov til at få det beløb man ønsker, og herefter skal man blot bruge sit NemID til at skrive under på låneaftalen. Det kan altså sagtens være nemt at være 18 år og blive godkendt – men man skal naturligvis tænke sig godt om, og være sikker på, at pengene bliver brugt på det rigtige. For det er ikke gratis at låne, hverken som en ung på 18-19 år eller som ældre med fast arbejde.

Værd at vide om Robotlån

Hvad er Robotlån? Hvor mange nok kender Santander, er det lidt færre der kender til førstnævnte. Det er Basisbank der står bag, og det er deres online låneservice. Her kan man ligeledes udfylde en online ansøgning om et lån til unge, hvis man altså er fyldt 18 år, og her kan du få helt op til 50.000,- kr. Du kan selv både vælge beløb og løbetid, og lynhurtigt se hvad det vil koste dig om måneden. Hos dem har du også mulighed for at ansøge uden dit NemID – du skal bare printe ansøgningen, og sende den afsted.

Har du undersøgt dine alternativer?

Det er ikke kun Santander og Robotlån, der kan hjælpe dig hvis du ønsker at lave lån som 18-årig eller 19-årig. Både FokusLån og NordicLån tilbyder også ungdomslån, og det bedste råd er at undersøge alle alternativer. Det kan altså snildt betale sig at tjekke de forskellige tilbud ud, for der er stor forskel på, hvor mange penge det drejer sig om, og hvad det kommer til at koste om måneden.

To vigtige råd om ungdomslån
De to vigtigste råd til dig, der er studerende, eller dig der ønsker at tage et ungdomslån og ikke er studerende, er først og fremmest at finde ud af, hvor meget du ønsker at få ind på din konto, og derefter via beregnerne på de forskellige sites undersøge, hvad det kommer til at koste dig om måneden – herefter er det blot at vælge det billigste, udfylde ansøgningen og skrive under med dit NemID.