Refinansiering af små lån

Har du i løbet af de sidste par år taget en masse små lån hos forskellige udbydere og banker? Det kan være svært at holde styr på udgifterne, og så kan det også vise sig at være billigere at få samlet alle de små lån i ét nyt til en lavere rente. Se dine muligheder og find et billigt samlelån, til en lav rente.

Samle dyre små lån

Refinansiering samler gælden ét sted, til en lavere rente, så du får større økonomisk overblik. Ansøg gratis og uforpligtende hos online bankerne.

 

Det kan nogen gange godt betale sig at refinansiere de mange små lån ved at låne et større beløb, betale gælden af. Dette gør også situationen langt mere overskuelig, med kun en udgift om måneden til dette.

Minilån eller små lån, der findes mange ord for de populære metoder, som findes på nettet, hvor man let og hurtigt kan tage et lille lån, og få betalt sine småregninger m.m.. Det drejer sig måske om 3.000,- kroner eller 10.000,- kroner, men hvis man har taget en del af disse og betaler af på mange forskellige, så løber renterne op og bliver en stor udgift i sig selv. Særligt fordi disse løsninger ofte er forbundet med ekstra høje renter og ÅOP-niveaer

Saml dyre smålån og få en sundere økonomi

Det lyder måske mærkeligt, at man kan få en sundere økonomi ved at tage endnu et lån, men det er ikke desto mindre sandt i dette tilfælde. Det er i dag muligt at søge om at låne mange penge online, og du behøver derfor ikke engang at aftale et møde med din bankrådgiver. Besparelse fra lavere renter og større økonomisk overblik, kan gøre en stor forskel for dig. Det hele kan gøres udenom banken, da ansøgningen foregår online og udenom din personlige bank.

Først og fremmest må du danne dig et overblik over, hvor mange minilån du har, og hvor meget du skylder til de forskellige udbydere førend du er gældfri. Hvad koster det dig om måneden at betale dine renter? Når du har dette beløb, er det blot at finde et online lån, hvor du kan søge et beløb der kan dække gælden, og læse om hvad renten ligger på her.

Der findes overskuelige låneberegnere på de fleste online udbyderes hjemmesider, og det tager derfor ikke mere end et par sekunder at finde ud af, om du vil komme til at få en sundere økonomi ved at refinansiere dine små lån.

Tre forskellige låneudbydere til refinansiering

Der er ikke mange online udbydere som specialiserer sig i refinansiering af små lån, men vi har samlet en række af de steder, hvor du bør starte med at søge. Udbydere hvor ud generelt kan opnå lave renter.

  • Bank Norwegian
    Hos Bank Norwegian kan du søge op til 400.000, til en fornuftig rente.
  • Santander
    Hos Santander Consumer Bank kan du søge op til 350.000,- til en fordelagtig rente.
  • Ikano Bank
    Ikano Bank tilbyder ligeledes et samlelån og du kan søge op til 300.000 kr.

Refinansiering er smart og uforpligtende at søge om

Ligesom når man søger om minilån tager det hverken lang tid eller særlig meget arbejde. Vi anbefaler naturligvis, at du sætter dig grundigt ind i din egen økonomi først, at du undersøger markedet for det bedste lån ud fra dine behov, og at du sikrer dig at det kan betale sig rent økonomisk at refinansiere dine små lån.

Herefter er det nemt – du går blot ind på den ønskede banks hjemmeside, f.eks. en af dem vi har listet op tidligere i artiklen, og udfylder ansøgningen. Herefter skal du skrive under med dit NemID, og så er det bare at vente på svar. Der går ofte få timer inden du ved, om du er blevet godkendt, og bliver du godkendt går der kun få dage før pengene står på din konto.