Samlelån

Samlelån er en løsning hvor du samler din gæld hos én udbyder. Det lyder mere besværligt end det er, for det er rent faktisk helt ligetil. Det sker ved at du søger om et lån hos én udbyder, hvorefter disse penge bliver brugt på af afvikle dine nuværende. Det kan være du har 2, 3 eller 4 forskellige kvik- eller forbrugslån.

Samlelån er specielt en god idé, hvis du har mange små lån eller betaler høje renter på din gæld. Her kan der spares mange penge, i form af lavere renteomkostninger og større økonomisk overblik.

Det billigste og bedste samlelån?

Hvis du overvejer at komme i gang, bør du altid gå efter det billigste og bedste samlelån, men hvem tilbyder det? Med lave renter vil udbydere som Bank Norwegian og Lånio være et godt sted at starte. Du kan søge samlelån helt uforpligtende hos disse online banker:

 

Der er ikke så mange online banker som kan hjælpe dig, så ansøg hos dem der kan. Det er forskelligt hvad de kan tilbyde dig, men det vil altid være en fordel, at have flere muligheder på hånden. Du bør derfor bruge lidt ekstra tid, på at indhente flere tilbud, så du finder det billigste samlelån.

Bank Norwegian med specifik løsning

Vælger du at ansøge hos Bank Norwegian har de en specifik mulighed for at afkrydse, at pengene skal bruges til refinansiering. På den måde kender de til dine planer og vil kunne hjælpe dig på bedste vis. Her tilbyder de dig muligheden for at indfri dine lån og kreditter for dig – mere om det her.

Banken er ofte det billigste samlelån

Der er ingen tvivl om at banken ofte vil tilbyde det billigste samlelån. Dit primære problem vil være at blive godkendt hos dem, for det er sværere end som så. Men har du en fornuftig økonomi og fast indkomst, kan du altid høre din bankrådgiver.

Ønsker du at være sikker på at finde den billigste udbyder, bør du faktisk både spørge banken og søge hos udbydere som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank. På den måde finder du ud af, hvem der tilbyder dig de laveste renter og omkostninger – hvilket er det helt centrale.

Efterfølgende kan du bruge de lånte penge til at afvikle din eksisterende gæld, men husk at sikre dig at det er muligt. At der ikke er vilkår som kan forhindre dette. Ligesom du bør sikre dig, at finde det korrekte pengebeløb du behøver, for at gennemføre manøvren.

Det hele kan virke en smule uoverskueligt, men vil være rigtig sundt for din privatøkonomi. Samlelån er ikke den mest udbredte lånetype i Danmark og det er en skam. For det er en løsning, som giver dig en billigere og mere skræddersyet løsning, hvor løbetid og månedlig ydelse matcher din økonomiske situation.

Samtidig må du heller ikke undervurdere betydningen af det økonomiske overblik det vil give dig. Kom i gang med det samme, helt gratis og uforpligtende. Du kan altid afsøge mulighederne, før du tager en endelig beslutning.