Samlelån Santander Bank

Ønsker du at reducere dine månedlige udgifter? Så læs med i denne guide, der giver dig masser af info og gode råd om at refinansiere dine lån med et samlelån via Santander Bank – og den måde få en mindre udgift om måneden.

Refinansiering hos Santander Bank

Santander Bank blev grundlagt i 2001, og er som del af Banco Santander verdens 5. største bank. Hos Santander Consumer Bank tilbyder de ikke refinansiering som et selvstændigt produkt, men du kan bruge deres billige lån til selv at gennemføre det. På den måde kan du få et overblik over din privatøkonomi, og få udbetalt de beløb, du skylder.

Søg op til 350.000 kr. 

Hos Santander er det muligt at søge om at låne helt op 350.000 kr. Dette kaldes for Privatlån Plus, og giver dig mulighed for at udbetale dine dyre privatlån, og skifte dem ud med et billigere lån hos Santander. Der er nemlig ingen grund til at betale flere penge i gebyrer og renter end højst nødvendigt.

Du kan søge helt op 350.00 kr. uden at stille sikkerhed, og det eneste det kræver, er at du har dit NemID på dig, så du kan udfylde en elektronisk ansøgning, og i løbet af kort tid få svar på, om du er blevet godkendt.

Lån til en lav rente hos Santander og indfri selv gælden

Med et Privatlån Plus fra Santander Bank, kan du få en meget fornuftig rente. Med denne lave rente kan det give rigtig god mening at indfri din dyre gæld, ved at søge pengene hos Santander. Du har selv mulighed for vælge, om pengene skal afbetales i løbet af 1 – 15 år.

Med Santanders beregner kan du selv justere lånebehov og løbetid, og finde frem til den løsning, der passer bedst til din situation. Og hvem siger at det kun skal bruges til at refinansiere dine eksisterende månedlige låneudgifter?

Med et forbrugslån kan man selv bestemme, hvad pengene skal bruges til, og står du og mangler penge til din ferie eller til et indskud til en ny lejlighed, er du velkommen til at søge til dette også.