Samlelån Ikano Bank

Overvejer du at få et samlelån hos Ikano Bank? Vi har samlet fordele og ulemper, og lavet en guide til dig, der ønsker det mest favorable samlelån.

Hvad kan bedst betale sig for dig? Læs med her og bliv klogere, så du sikrer dig, at du tager den rigtige beslutning, der er bedst for din økonomi.

Hvordan laver jeg samlelån hos Ikano Bank?

At søge om et samlelån hos Ikano Bank er utroligt enkelt. Du kan både ansøge, hvis du er en enkelt ansøger, men er I to om lånene, kan I også ansøge sammen. Når du søger, skal du vide, hvad det totale beløb, du skal bruge for at betale dine andre lån ud, er på.

Herefter indtaster du, hvor mange penge du har brug for, samt over hvor mange måneder du ønsker at betale dem tilbage. Du kan vælge fra 12 og op til  144 måneder, og du får samtidig vist en oversigt over hvor meget det vil koste dig om måneden, alt afhængig af beløb og tilbagebetalingstid. Et godt råd er at overveje grundigt, hvad du har hul i budgettet til at betale om måneden. Det skal ikke være sådan, at du kommer til at sidde for stramt i det, men samtidig er det rart at få betalt pengene tilbage så hurtigt som muligt.

Herefter udfylder du oplysninger om dig selv – eller jer selv, hvis I er flere ansøgere. Du skal desuden udfylde, om du ønsker at indfri dine lån hos andre udbydere, og hertil skal du selvfølgelig svare ja. Et samlelån kan gøre dine månedlige udgifter til din eksisterende gæld langt mindre, hvis du får dem udbetalt, og kun tager ét samlet hos Ikano Bank.

Hvem kan lave samlelån hos Ikano Bank?

Når du ansøger hos Ikano Bank, er der nogle ting, som du skal opfylde. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, og du skal være bosat Danmark. Derudover skal du have fast arbejde, eller være pensioneret eller på efterløn, og det sidste krav du skal opfylde er, at den samlede husstandsindkomst skal være over 225.00 kr.

Kort om deres finansielle produkter

Ikano Bank tilbyder forskellige slags finansielle produkter, og du får her en kort oversigt over de tre største af slagsen.

  • Sololån – op til 300.000 kr. (1 ansøger)
    Dette er til dig, der kun er én ansøger. Du skal opfylde alle de krav, som står i afsnittet ovenover, og du kan søge op til 300.000 kr. Et sololån kan du bruge på alt det, du går og drømmer om – fra en ny computer over en udenlandsrejse, til afholde et drømmebryllup eller få lagt nyt tag på huset.
  • Familielån – op til 300.000 kr. (2 ansøgere)
    Ønsker du at tage sådan et, gælder igen de samme krav som ved sololån. Her er I bare flere ansøgere. I kan også søge op til 300.000 kr. og bruge pengene på det, I drømmer om. Måske skal familien forkæles med nye computere, eller måske skal I have nyt, lækkert køkken?
  • Samlelån
    Dette er til dig, eller jer, der har taget mange mindre lån, og betaler forskellige renter til disse. Ved at tage et samlelån hos Ikano Bank kan I udbetale lånene, og kun stå med en enkelt udgift om måneden. Denne kan ofte blive lavere end hvad I sidder til nu, da I vil spare diverse gebyrer.