Samlelån Bank Norwegian

Ved at tage et samlelån, som bruges til at udbetale mindre, men dyre lån som du allerede har, kan du spare mange penge. Det kan altså give dig et større råderum i økonomien, hvis du sammenlægger alle dine lån til ét hos Bank Norwegian. Læs mere her, og bliv klogere på, om det kan betale sig for dig.

Refinansiering hos Bank Norwegian

Når man refinansierer sine lån, kan man både spare penge og ikke mindst besvær ved ikke at skulle betale renter og gebyrer til flere forskellige låneudbydere.

Hos norske Bank Norwegian kan du refinansiere dine lån ved at søge fra 5.000 op til 400.000, og få overblik over dine udgifter. Dette kan i høj grad anbefales, da du både spare penge og får bedre økonomisk overblik.

For at få lov at tage et samlelån hos Bank Norwegian, skal du være:

  • Bosat i Danmark
  • Ingen RKI eller Debitorregistret
  • Fast arbejde
  • Mindst 23 år

Opfylder du disse krav, kan du udfylde en online ansøgning, men husk at markere at formålet er “Samlelån”.

Sådan foregår refinansieringen hos dem

Når du ansøger om et samlelån hos Bank Norwegian, skal du først og fremmest vide, hvor mange penge du skal bruge til at udbetale dine i forvejen eksisterende lån. Herefter udfylder du, hvor mange penge, det drejer sig om, og om du ansøger alene eller sammen med en anden. Har du f.eks. optaget små lån sammen med din kone eller mand, kan I sammen ansøge om at refinansiere disse.

Når du har udfyldt de forskellige felter med information omkring dig selv, skal du underskrive ansøgningerne med dit MitID. Herefter vil banken vurdere, om du kan få det ønskede antal penge, og bliver du godkendt, og begge parter skriver under på låneaftalen, vil pengene udbetales med det samme.

Det smarte ved at gøre det online gennem Bank Norwegian og ikke gennem din bank, er at du sparer en masse tid og besvær, ligesom de typisk er mere samarbejdsvillige. Din bank ville formentlig kræve at møde, samt at du skulle gennemgå din privatøkonomi med din bankrådgiver. Alt dette slipper du for ved at ansøge online hos Bank Norwegian.

Herefter har du kun én enkel udgift at holde styr på, og ofte viser det sig at den månedlige ydelser bliver lavere. Dette sker bl.a. fordi Bank Norwegian har en lav rente, og fordi du sparer mange forskellige renter og gebyrer. Dette kan du selvfølgelig også tjekke, når du ansøger om at få pengene.

Bank Norwegian i Norge

Bank Norwegian startede deres selskab i 2007, i Norge, hvorefter de er kommet til både Danmark, Sverige og flere lande. Det har de gjort med stor succes.

I november 2022 fusionerede de med Nordax bank og de er derfor blevet en del af den koncern, der nu hedder NOBA Bank Group.

Forskellen fra det danske og norske marked, er særligt deres lånebeløb, løbetider og rentesatser. De har helt naturligt tilpasset deres finansielle produkter, til de enkelte lande. Ønsker du at se hvad de kan tilbyde af refinansiering i Norge, kan du gøre det via Refinansiering-gjeld.com. Her kan du søge op til 600.000 kroner, i modsætning til herhjemme, hvor lånegrænsen går op til 400.000 kroner.