Refinansiering af 50.000

Ønsker du at søge refinansiering af 50.000 kroner? Refinansiering kan spare dig penge, give dig større økonomisk overblik og et samlet lån, der er skræddersyet til din aktuelle situation. Der er mange fordele ved refinansiering og vi præsenterer dig for flere af de billigste firmaer online.

Ansøger du om samlelån hos flere udbydere, bør du kunne finde en som kan hjælpe dig af med den dyre gæld.

Ansøg om samle lån på 50.000 kr.

Du kan altid søge samle lån på 50.000 kr. helt gratis og uforpligtende. Der er flere firmaer som er værd at overveje. Foruden Bank Norwegian og Santander Bank, er udbyderne Ekspres Bank og Ikano Bank andre, som gør sig på dette område.

Vi har valgt at henvise dig til de to firmaer, med de laveste vejledende renter lige nu. Det bør give dig gode forudsætninger for, at finde et billigt samlelån på 50.000 kroner:

FirmaLånegrænseLøbetidAlderskravAndre kravSøg gratis
Bank Norwegian5.000 - 400.00012-180 mdr.23 årFast arbejdeSØG ››
Lånio5.000 - 300.00012-144 mdr.18 år-SØG ››
Basisbank30.000 - 500.00012-180 mdr.18 år-SØG ››

Vi anbefaler..

Der er særligt to udbydere vi mener du bør overveje, hvis du søger refinansiering af 50.000. Årsagen er at begge hører til blandt de billigste på online markedet, hvilket er en central forudsætning for, at samlelånet kan betale sig. Der skal være penge at spare, før refinansieringen for alvor giver mening.

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder dig samlelån op til 400.000 kroner og du kan nemt angive at pengene skal bruges på eksisterende gæld, under deres ansøgningsformular. Vi mener at Bank Norwegian er både en god og prisvenlig udbyder at bruge til formålet.

De tilbyder endda selv at stå for det praktiske ved refinansieringen, hvor de indfrier dine lån og kreditter, som det fremgår på hjemmesiden. Det vil helt sikkert gøre dig mere tryg, end at du selv skal indfri gælden og håndtere alt dette.

Hos både Bank Norwegian og Santander Bank har de lave renteniveauer, hvorfor det vil være gode steder at starte.

Santander Bank (indfri selv)

Hos Santander Bank har de to forskellige finansielle produkter. De har deres lave med beløb på 10.000 – 100.000 kroner. De har deres store Privatlån Plus med beløb på 50.000 – 350.00 kr. og til en lav rente. Du kan vælge imellem begge to, alt efter hvilket pengebehov du har.

Specielt ved sidstnævnte, er der gode muligheder for at opnå en lav rente. En rente der kan sikre dig en markant besparelse, i forhold til din nuværende gæld. Forskellen ved Santander Bank, er at du SELV skal indfri gælden. Du har derfor et stort ansvar for, at de lånte penge bliver brugt efter hensigten. Det går ikke at bruge dem på ferier, ny computer eller lignende.

Når du søger samlelån på 50.000 kr. hos dem, vil det derfor være som et helt normalt forbrugslån, der bruges på dette formål. Det kan du selv styre, men bemærk at refinansieringen ikke altid er så enkelt. Så sæt dig grundigt ind i tingene. Det kræves fx. at du kan afvikle din eksisterende gæld, uden problemer og en masse ekstra omkostninger. Ellers kan besparelsen hurtigt være væk.