Refinansiering af 40.000 kr.

Vil du gerne søge refinansiering af 40.000 kroner? Mange danskere har stor og dyr gæld, der hurtigt kan blive svær at overskue. For ikke et nævne de høje renteomkostninger og gebyrer, du sikkert betaler hver måned.

Ved at lave et samlelån på 40.000 kr. kan du få indfriet den dyre gæld og erstattet den med en billigere. Det er ikke fordi din klatgæld forsvinder, men den bliver billigere. Samtidig vil du have muligheden for at ændre/justere løbetiden, så den passer bedre til din økonomi.

Samlelån på 40.000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende hos bankerne online.

Der er mange fordele ved at lave samlelån på 40.000 kr. men der er ikke så mange online udbydere, som specifikt tilbyder refinansiering. Vi har derfor samlet de førende udbydere, der har specialiseret sig i at tilbyde samlelån-løsninger.

At finde en lav rente

Når du skal søge refinansiering af 40.000 kr. er det afgørende, at du finder en lav rente. Der skal være en difference mellem dit nye lånetilbud og din eksisterende gæld, før det overhovedet kan betale sig. Det er heri besparelsen ligger. Af samme grund, bør du søge flere steder.

Både Bank Norwegian, Lånio og Ekspres Bank har særskilte samlelåns-produkter på hjemmesiden, hvor du kan søge og angive formålet bag – nemlig at refinansiere. Det vil uden tvivl være et godt sted at starte.

Det er klart, at du altid bør starte med at snakke med din bankrådgiver om mulighederne for, at de kan hjælpe dig. De er ikke altid så medgørlige, men prøv at høre dem. Hvis de siger nej eller du ikke er tilfreds med deres løsning, er online bankerne blevet et godt alternativ til dig som forbruger.

Valget er helt op til dig selv, men uanset hvem og hvor du ansøger, bør du have meget fokus på renten og åop.

Har du mulighed for at sænke løbetiden?

En sidste fordel ved refinansiering, er muligheden for at vælge en ny løbetid og månedlig ydelse, der passer perfekt til din aktuelle økonomiske situation. Uanset om du ønsker at betale mere eller mindre om måneden. På den måde kan du samtidig få en løsning, der er mere skræddersyet til din aktuelle situation, ikke som den så ud for 2-3 år siden.

Har du fx. en bedre privatøkonomi nu, kan du med fordel sænke løbetiden, for at spare endnu flere penge. Jo kortere tid du har pengene, desto billigere bliver det for dig.