Refinansiering af 10.000 kr.

Hvis du har taget mange små lån, har du også mange små udgifter i form af renter, gebyrer og tilbagebetaling af pengene. Det kan godt løbe op i mange penge, og derfor kan løsningen være at samle alle disse lån i ét enkelt samlelån. Det kan ofte give dig en billigere rente, samt et større overblik over dine udgifter. Her kan du læse om refinansiering af 10.000 kr.

Samlelån på 10.0000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende hos online bankerne.

 

Samlelån kan tages i rigtig mange forskellige størrelser. Hos stort set alle online udbydere er det mindste beløb, man kan tage et samlelån på på 10.000 kr. Når du ansøger om at låne en refinansiering af 10.000 kr, skal du blot udfylde ansøgningsskemaet, og bekræfte, at pengene skal bruges til at nedbetale anden gæld.

Efter du har søgt skriver du blot under med dit NemID og i løbet af kort tid får du typisk svar på, om du er blevet godkendt til at få pengene.

Der vil dog være meget få situationer, hvor det reelt kan betale sig, da gælden på 10.000 kr. trods alt er begrænset.

Det giver selvfølgelig kun mening med et samlelån, når du sparer penge ved det. Selvom det også hjælper rigtig mange med at skabe overblik over økonomien og de månedlige udgifter, så er det begrænset hvor mange lån – og dermed udgifter at holde styr på – du har taget, hvis det “kun” drejer sig om 10.000 kr. Derfor er der også andre alternativer, som du kan overveje, inden du ansøger om et samlelån hos en af de mange online udbydere, der tilbyder dette.

Overvej alternativer, ved så lille gæld

Fordi at gælden er så relativt lille, findes der andre alternativer end at tage et samlelån. Det burde være muligt at skaffe beløbet på anden vis, hvilket giver dig mulighed for at betale dine eksisterende lån ud og dermed blive rente- og gældfri. Herunder finder du tre gode bud på alternative måder at skaffe pengene på.

  • Lån af familie og venner
    Det er de færreste familiemedlemmer eller tætte venner, der ikke vil hjælpe hinanden, og det gælder også når det kommer til økonomi. Det er derfor en god idé altid at forhøre sig hos venner og familie, og lægge en føler ud, for at finde ud af, om de kunne være behjælpelige. Hvis de ellers har økonomi til det, og stoler på dig som en fornuftig tilbagebetaler, så burde det være til at finde hjælp her.
  • Hold tæt én måned
    Afhængig af hvor stor en indkomst du har om måneden, kan du vælge at skrue ned for alle unødvendige udgifter i en eller flere måneder. Mange bliver ofte overrasket over, hvor lidt penge, det er muligt at bruge om måneden, og det kan være ekstremt befriende at kunne indfri sin gæld efter en eller to måneder, hvor man har levet efter et stramt budget.
  • Sælge brugt
    En tredje mulighed som udelukker at tage et samlelån er at sælge noget brugt. Det kan være du har et fjernsyn hængende, og du faktisk godt kan nøjes med et meget mindre et, det kan være et par store højtalere, en cykel, en dyr jakke, sko, støvler eller noget helt andet. Du ved bedst selv, hvad du har af værdier, og hvad du nogenlunde kan undvære. Så kan du altid erhverve dig det igen, når økonomien atter er ovenpå.