Minilån

Har du brug for et minilån? Kært barn har mange navne, og der er stor forskel på hvad de forskellige udbydere kalder deres forskellige slags lån.

Men ikke desto mindre har du mulighed for at låne et mindre beløb rigtig, rigtig mange steder. Lige meget hvad de forskellige banker så kalder det. Læs mere her og bliv klogere på, hvad der passer bedst til dig.

Minilån på 3.000 – 75.000 kr.

Når man snakket om at låne få penge, er det som regel et beløb på fra 3.000, til 75.000,- man taler om. Det er klart, at der er stor forskel på, hvad man anser som et lille eller et stort beløb, for det kommer an på hvordan ens privatøkonomi ser ud.

Der kan være mange gode grunde til at have behov for at tage et minilån. Hvis du skal flytte i lejlighed eller hus, og mangler penge til indskuddet, hvis din bil er brændt sammen og du mangler penge til at få den fixet igen, hvis I har en skade i huset som forsikringen ikke dækker, ellers hvis I slet og ret bare trænger til at komme på en uges ferie for at overleve vinteren. Eller hvad med den runde fødselsdag, som I så gerne vil fejre med hele familien, men ikke har pengene til som det ser ud lige nu?

Hvor bør jeg søge minilån på 3.000?

Hvis du skal bruge et minilån på 3.000,- kommer vi her med bud på to af de bedre steder.

Hvor bør jeg søge minilån på 75000?

Hvis du har brug for lidt flere penge end 3.000,- så læs med her og find ud af, hvor du bør låne 75.000,- kroner online.

 1. Bank Norwegian
  Hos Bank Norwegian kan du tage et lån på helt op til 400.000,- kroner, og du kan vælge at tilbagebetale beløbet med en løbetid på helt op til 15 år. Banken tilbyder desuden en lav rente. Du får svar i løbet af kort tid, når du ansøger hos Bank Norwegian.
 2. Santander Consumer Bank
  Hos Santander kan du søge helt op til 350.000,- kroner, og her har du ligeledes mulighed for at tilbagebetale over op til 15 år.
 3. DER Privat Finans
  Hos DER Privat Finans kan du søge op til 100.000,- kroner, og der er en smart låneberegner på deres hjemmeside, som hurtigt giver dig et overblik over, hvad du kommer til at sidde for om måneden, afhængig af over hvor lang tid du vil tilbagebetale pengene.

Kan du opfylde kravene til ansøgere?

Selvom du ikke skal igennem banken, og holde møde med din bankrådgiver samt stå til ansvar for din private økonomi, så er der alligevel nogle krav, som du skal opfylde for at blive godkendt hos de online banker. Herunder ses de tre vigtigste krav, der uheldigvis kan gøre, at du ikke kan få lov til at låne.

 • Du må ikke stå i RKI
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal typisk være mindst 20 år