Refinansiering af forbrugslån

Har du 2-4 forbrugslån hos flere forskellige firmaer? Det er en virkelighed for mange danskere og du ved sikker alt om, hvor meget det belaster din privatøkonomi. For ikke nok med at det er dyrt, så gør det ligeledes økonomien utrolig uoverskuelig.

Du har muligvis 2-3 forskellige afdrag om måneden, der tilmed skal betales på forskellige tidspunkter og så er det vanskeligt at få det hele til at fungere. Med refinansiering af forbrugslån, kan du få økonomisk overblik og spare mange penge.

Samle forbrugslån ét sted

Ansøg gratis og uforpligtende hos online bankerne.

 

Høje renter giver gode besparelsesmuligheder

De fleste forbrugere der overvejer at samle forbrugslån ét sted, har høje renter på deres nuværende gæld. Det er præmissen for at det overhovedet kan betale sig. Refinansiering af forbrugslån kan give dig en lavere rente samlet set, dvs. du sparer penge, du kan vælge en ny passende løbetid og ydelse, samtidig med du får større overblik over din økonomi.

Vi har samlet de førende udbydere online, hvor du kan få hjælp til at afdrage din dyre gæld med ét forbrugslån. Her er de steder, hvor du kan ansøge:

Det skal nævnes, at det primært er Bank Norwegian, Lendo, Lånio, Ikano Bank og Ekspres Bank der målrettet tilbyder refinansiering af forbrugslån (samlelån). Hos dem skal du markere at det er formålet bag din ansøgning.

Det er en klar fordel at du får muligheden for at vælge en ny løbetid og månedlig ydelse, der passer perfekt til din aktuelle økonomiske situation, frem for hvordan den har set ud tidligere for 2-4 år siden. Sørg for at vælge en ydelse, du er komfortabel med at betale, også selvom der skulle komme uforudsete regninger.

Husk på at alle låneansøgninger er fuldstændig uforpligtende, så du kan altid indhente tilbud, vurdere åop og efterfølgende tage en beslutning. Du er altså ikke presset ud i noget, før du selv vælger at skrive under. Du kan derfor altid afsøge markedet, inden du tager din beslutning.

Saml dine forbrugslån hos én udbyder

– 3 gode grunde til hvorfor

Vi mener specielt der er 3 gode grunde til hvorfor du bør samle dine forbrugslån hos én udbyder. Se de 3 grunde til hvorfor refinansiering af forbrugslån er en god idé, hvis du har dyr gæld med høje renteniveauer.

Lavere omkostninger

Det primære for alle, vil være de lavere omkostninger. Den potentielle besparelse kan være meget forskellig, så det er svært at vurdere på forhånd. Det er derfor at du bør indhente flere tilbud på refinansieringen.

Her kan du prøve at sammenholde den tilbudte rente & åop, med hvad du har i øjeblikket. Det kan være vanskeligt at gøre op i kroner og øre, men du kan eventuelt bruge diverse beregnere på internettet. Alternativt bør det være nemt at se, hvis åop går fra 25 % til 14 %, så vil din samlede besparelse være væsentlig.

Økonomisk overblik

Det økonomiske overblik må ikke undervurderes, for mange danskere har et overforbrug, netop fordi de ikke kender til deres rådighedsbeløb. Når du ved præcis hvad du tjener og hvilke faste udgifter du har hvornår, er det nemmere at få det hele til at spille sammen.

Det økonomiske overblik gør ikke du spare penge, men vil helt klart hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger. Noget der ligeledes har en værdi i sig selv.

En løbetid og ydelse, der matcher din privatøkonomi

Sidst er det værd at nævne muligheden for at vælge en løbetid og månedlig ydelse, der matcher din nuværende privatøkonomi. Det er ikke unormalt at den ændrer sig over tiden, hvorfor det kan være du ønsker en anden løbetid eller ydelse.

For jo kortere tid du har pengene, desto billigere bliver det. Så hvis du fx. tjener mere nu, end du gjorde for 2 år siden, vil det give mening med en kortere løbetid og højere ydelse. Og omvendt hvis du fx. er blevet fyret. Muligheden for at skræddersy denne del på dit forbrugslån, bør ligeledes bidrage til en bedre tilbagebetalingsperiode, der måske endda kan blive endnu billigere.