Lån til indfrielse af gæld, kan være en god løsning, hvis det udføres på den rigtige måde. De fleste vil nok tænke det lyder omvendt, at man kan spare penge ved at låne, men det er tilfældet med refinansiering.

Det giver dig muligheden for at samle din dyre gæld, som typisk vil være fra små kviklån eller forbrugslån, til én samlet løsning. Det medfører større overblik, lavere omkostninger og flere fordele. Se hvordan det foregår lige her.

Hvordan skal jeg gøre?

Det er langt fra alle udbydere på nettet, der tilbyder refinansiering som en del af deres finansielle løsninger. Vi har samlet flere af de førende samlelåns udbydere online. Når du ansøger er det bare afgørende, at du markerer formålet bag.

Du kan helt uforpligtende søge om lån til at indfri gæld hos disse udbydere her:

Herefter udfylder du en låneansøgning på helt klassisk vis, hvorefter du får svar retur. Det vil altid være en individuel vurdering, om de ønsker at hjælpe dig, hvilke afspejler sig i din privatøkonomi, indtægt og eksisterende gæld.

Lån til indfrielse af gældDer findes ikke nogle hovedregler eller en drejebog for, om du bliver godkendt eller ej. Det er til gengæld helt gratis og uforpligtende at ansøge, så du har reelt ikke noget at tabe. Vi anbefaler du giver det en chance, for der kan være mange penge at spare, i form af lavere renteomkostninger.

Refinansiering – et godt move

Vi mener at refinansiering er et godt move, uanset om du vælger at gennemføre det i banken eller hos online udbyderne. Dine muligheder vil variere, men lykkedes det er resultatet det samme. Du kan spare penge, få større økonomisk overblik og være bedre stillet på den privatøkonomiske front.

Det er bare afgørende at du gør det på den rigtige måde, for der er ikke tale om du får penge, der kan bruges på forbrug, rejser eller lignende. Du kommer i teorien til at have samme gæld, bare samlet hos én udbyder og med mere fordelagtige forhold.

Du kan se mere om refinansiering på forsiden.

Dyr gæld tynger din privatøkonomi

Der er ingen tvivl om at dyr og specielt spredt gæld, er med til at tynge din privatøkonomi i mange sammenhænge. Ikke mindst når du skal søge finansiering eller snakke med banken.

Det gælder om at gøre sig selv attraktiv og det gør man ikke, ved at have hul i strømperne eller en plet på skjorten til en fest. Den samme tankegang kan anvendes i finansielle sammenhænge.

Sammenlæg dine lån og oplev hvilke fordele det giver dig.