Om os & Kontakt

Udfyld formularen for at sende os din besked eller skriv til info@refinansiering.dk. Vi stræber efter at besvare alle inden for 24 timer.

 

Om Refinansiering.dk

Refinansiering.dk hjælper dig med at refinansiere din gæld til en billigere løsning. Refinansiering er relevant for alle danskere med dyr forbrugsgæld, mindre lån eller tilsvarende. Det kan spare dig mange penge og det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Vi er en kommerciel hjemmeside der modtager kommission fra de udbydere vi henviser til. Vi har et godt samarbejde med de låneudbydere vi fremviser, som alle er anerkendte. Du må derfor ikke forvente at du altid finder samtlige lånefirmaer på online markedet, da vi blot fremviser dem der er relevante for sidernes indhold og som vi har samarbejde med.

Der gældende følgende Vilkår og Cookies ved brug af hjemmesiden. Dem anbefaler vi du læser.

Formål

Vores formål er at hjælpe dig godt i gang med refinansiering af din gæld. Vi giver dig overblikket over hvilke udbydere der tilbyder refinansiering og deres vilkår. På den måde kan du hurtigt få indblik i det danske marked og sammenligne udbyderne. Brug vores service til følgende:

  • Overblik over refinansiering online
  • Du kan sammenligne udbydere og deres vilkår
  • Målrettede oversigter efter dit udgangspunkt
  • Få råd og anbefalinger om refinansiering

Hvis du har en eller anden form for gæld, det kan fx. være lån hos flere udbydere, vil det være en oplagt mulighed for dig. Du får samlet din gæld hos én udbyder og typisk til en markant lavere rente. Det sparer dig masser af penge og giver overblik i økonomien.

Initiativer vi støtter op om

Stop plastikspild  Vi er CO2-neutrale

Vilkår for brug

Her vil vi gennemgå de overordnede vilkår for brug af hjemmesiden. Det skal understreges at Refinansiering.dk blot er en formidlingsservice, der giver dig overblikket og relevant information om hver udbyder. Vi giver dig grundlaget for at søge refinansiering, hvor end du foretrækker.

Det betyder at alle aftaler du laver med lånefirmaer, sker under dit eget ansvar. Vi kan ikke stilles ansvarlige for konsekvenserne ved disse aftaler eller din refinansiering generelt. Uanset om du vælger et samlelån eller et normalt forbrugslån, hvor du selv skal indfri gælden. På samme måde tager vi ikke ansvaret for forkerte oplysninger. Det vil altid være informationerne på låneudbyderens hjemmeside, du skal forholde dig til.

Vi opdaterer ofte oversigterne, så fejl er en sjældenhed, men kan desværre ske. Du kan altid kontakte os, hvis du finder fejl eller har spørgsmål om relevante emner.

Kontaktinformation

Refinansiering.dk er drevet af Conceptu ApS.
CVR: 35676651

Emil Holms Kanal 14, 2300 København

E-mail: info@refinansiering.dk
Tlf.: 26 25 14 07

Vi er tilgængelige mandag – fredag 9.00 – 16.00.