Forbrugslån

Har du brug for et forbrugslån? Det er et lån, hvor du ikke skal stå til regnskab for, hvad pengene bruges på. Det er fuldstændig op til dig og dine drømme, at bestemme hvad pengene skal gå til. Det er altså ikke ligesom et realkredit-, et bil- eller et huslån, som alle er penge man låner til noget specifikt, hvilket banken er inde over.

Et forbrugslån er skabt for at kunne give plads i din økonomi, til at leve dine drømme ud. Om det er de perfekte vielsesringe du vil købe til at kunne fri til din kæreste, en drømmerejse for hele familien, eller om det er den runde fødselsdag, som skal fejres én gang for alle med god mad, musik og dans til langt ud på natten, så kan du søge om at låne pengene til det. Og du skal ikke engang fortælle udbyderen om, hvad du vil bruge pengene på.

Forbrugslån på 5.000 – 400.000 kr.

Du kan ansøge om at tage et forbrugslån på lige præcis det beløb, du ønsker – næsten da. De fleste forbrugslån starter på omkring 5.000 og det højeste beløb er på 400.000 kr. Dette dækker stort set alt, man kan gå og drømme om, lige fra et nyt, lækkert fjernsyn til den helt store rejse verden rundt. Herunder finder du flere af de førende online udbydere, hvor du kan ansøge om at forbrugslån og få svar i løbet af kort tid.

Bank Norwegian
Bank Norwegian tilbyder lån fra 5.000 til 400.000 kr. med en lav rente. Når du har ansøgt, foretager banken – ligesom alle andre gør det – en kreditvurdering af dig, og lader dig herefter vide om du er blevet godkendt eller ej.

Nordiclån
Med Nordiclån kan du søge op til 50.000 kr. med en løbetid op til 120 måneder. De gør det enkelt og smart, hvor du kan bruge NemID til ansøgningen.

Santander Consumer Bank
Spanske Santander Consumer Bank tilbyder forbrugslån på op til 350.000 kr., samt en række andre finansielle produkter som kreditkort og opsparingskonto. Et godt supplement til din eksisterende bank.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Fælles for alle online udbydere er, at de har nogle krav, som du som ansøger skal opfylde. Du skal f.eks. have en fast indtjening, dvs. et fast arbejde, og så må du ikke være registreret i hhv. RKI eller Debitor Registret. Derudover skal du have bopæl i Danmark. Derudover er der forskellige krav om alder hos de forskellige banker, som du skal være opmærksom på.

Hvis det f.eks. er en rejse til hele familien, eller et nyt lækkert køkken, som I ønsker at bruge pengene på, kan I som partnere ansøge om at låne sammen. Når I er to, der ansøger, har I en større chance for at blive godkendt.

Hvor bliver pengene indbetalt?

Så snart du er blevet godkendt til at få pengene, selvfølgelig mod tilbagebetaling af både beløbet samt renter og gebyrer, vil pengene blive indbetalt på din NemKonto.

De fleste online banker sørger for, at pengene står hos dig blot en dag efter, at du er blevet godkendt, og så er der frit valg på alle hylder – flybilletterne kan bestilles, håndværkerne til det nye køkken kan kaldes ind, eller invitationer til det store bryllup kan sendes ud.