Forbrugslån

Har du brug for et forbrugslån? Det er et lån, hvor du ikke skal stå til regnskab for, hvad pengene bruges på. Det er fuldstændig op til dig og dine drømme, at bestemme hvad pengene skal gå til. Det er altså ikke ligesom et realkredit-, et bil- eller et huslån, som alle er penge man låner til noget specifikt, hvilket banken er inde over.

Et forbrugslån er skabt for at kunne give plads i din økonomi, til at leve dine drømme ud. Om det er de perfekte vielsesringe du vil købe til at kunne fri til din kæreste, en drømmerejse for hele familien, eller om det er den runde fødselsdag, som skal fejres én gang for alle med god mad, musik og dans til langt ud på natten, så kan du søge om at låne pengene til det. Og du skal ikke engang fortælle udbyderen om, hvad du vil bruge pengene på.

Forbrugslån på 5.000 – 400.000 kr.

Du kan ansøge om at tage et forbrugslån på lige præcis det beløb, du ønsker – næsten da. De fleste forbrugslån starter på omkring 5.000 og det højeste beløb er på 400.000 kr. Dette dækker stort set alt, man kan gå og drømme om, lige fra et nyt, lækkert fjernsyn til den helt store rejse verden rundt. Herunder finder du tre online udbydere, hvor du kan ansøge om at forbrugslån og få svar i løbet af kort tid.

 1. Santander Consumer Bank
  Hos Santander tilbyder de to slags finansieringsmuligheder. Det ene hedder et privatlån, som ligger på 10.000 kr til 100.000 kr.. Det andet hedder Privatlån Plus som ligger på 50.000 til 350.000 kr og med en af de laveste renter.
 2. Bank Norwegian
  Bank Norwegian tilbyder lån fra 5.000 kr helt på til 400.000 kr med en lav rente.
 3. Nordiclån
  Med Nordiclån kan du søge op til 50.00 kr..

Top 3 forbrugslån på 5.000

Hvis du kun skal bruge 5.000 kr. er der stor forskel på, hvad rente de forskellige banker tilbyder. Det er vigtigt altid at undersøge markedet grundigt, da det er dumt ikke at søge derhen, der hvor det er billigst. Vi har lavet en top 3 over de banker, hvor du med fordel kan søge 5.000 kr. online.

Når du ansøger, skal du være opmærksom på, at det ønskede beløb har en indvirkning på, hvilke rente du får tilbudt.

 1. Bank Norwegian
 2. Nordiclån
 3. L’EASY Minilån

Top 3 forbrugslån på 400.000

Hvis du har brug for at låne et noget større beløb end de 5.000 kr., så skal du læse med her. Det er kun muligt at låne 400.000 kr. hos én udbyder online; Bank Norwegian. Hos Santander Consumer Bank og Ikano Bank tilbyder de også store lån, som ligger på hhv. 350.000 kr. og 200.000 kr.

 1. Bank Norwegian
  Her har du mulighed for at låne allerflest penge. Du kan få op til 400.000 kr uden overhovedet at skulle stå til ansvar for, hvad du skal bruge pengene på. Når du har ansøgt, foretager banken – ligesom alle andre gør det – en kreditvurdering af dig, og lader dig herefter vide om du er blevet godkendt eller ej.
 2. Santander Consumer Bank
  Det sted, hvor du kan låne det andet største beløb på nettet er hos Santander Consumer Bank. De tilbyder et forbrugslån på op til 350.000 kr., hvilket man må siges også at kunne komme temmelig langt med.
 3. Ikano Bank
  Hos Ikano Bank kan du ansøge om op til 200.000 kr.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Fælles for alle online udbydere er, at de har nogle krav, som du som ansøger skal opfylde. Du skal f.eks. have en fast indtjening, dvs. et fast arbejde, og så må du ikke være registreret i hhv. RKI eller Debitor Registret. Derudover skal du have bopæl i Danmark. Derudover er der forskellige krav om alder hos de forskellige banker, som du skal være opmærksom på.

Hvis det f.eks. er en rejse til hele familien, eller et nyt lækkert køkken, som I ønsker at bruge pengene på, kan I som partnere ansøge om at låne sammen. Når I er to, der ansøger, har I en større chance for at blive godkendt.

Hvor bliver pengene indbetalt?

Så snart du er blevet godkendt til at få pengene, selvfølgelig mod tilbagebetaling af både beløbet samt renter og gebyrer, vil pengene blive indbetalt på din NemKonto.

De fleste online banker sørger for, at pengene står hos dig blot en dag efter, at du er blevet godkendt, og så er der frit valg på alle hylder – flybilletterne kan bestilles, håndværkerne til det nye køkken kan kaldes ind, eller invitationer til det store bryllup kan sendes ud.