En græsslåmaskine er et must-have for enhver, der har en græsplæne. Det kan godt være det ikke er højsæson for græsslåning, men det er ofte uden for højsæsonen man finder de bedste tilbud og priser.

Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, men uanset hvilken du skal have fat i, så kan du få hjælp til finansieringen gennem et online forbrugslån. Så kan du få råd til din nye græsslåmaskine med det samme.

Finansiering af havemaskiner

Forbrugslån til græsslåmaskineGår du meget op i din have, så er du nok allerede klar over, at der findes en lang række forskellige havemaskiner til alle formål. Og det kan nemt blive en dyr hobby, hvis du skal have fat i dem alle.

En græsslåmaskine i sig selv kan også virke som en større investering for nogen, specielt hvis du ikke har så stort et rådighedsbeløb i denne måned eller generelt.

Her kan en oplagt løsning være at optage et online lån, fordi det er både nemt, hurtigt og enormt fleksibelt. Sidstnævnte gælder især, fordi du selv vælger dit beløb, din løbetid og formålet med pengene.

På den måde kan det altså tilpasses nøjagtigt til dine behov og din nuværende økonomiske situation. Og så mindsker du risikoen for ikke at kunne tilbagebetale pengene til tiden.

Fordele ved online lån

Et online lån giver dig muligheden for at få råd til den græsslåmaskine eller havemaskine, du går og drømmer om. Du kan ansøge online hos en af de mange låneudbydere allerede i dag. Lånemarkedet har været i en positiv udvikling de seneste år. Det er dog fortsat vigtigt at du søger penge med omtanke, sammenligner dine lånemuligheder og gør dit forarbejde, så du ender med den billigste løsning.

Der er kommet flere sammenligningstjenester, såsom Danlån og Findino, der kan hjælpe dig med at finde det bedste lån. Det gør du enkelt kan få overblik over mulighederne, hvorefter du kan udfylde en uforpligtende ansøgning.

Får du lånetilbud retur, kan du gå dem igennem en efter en, hvorefter du underskriver digitalt med MitID. Det er trygt og enkelt. Du kan med fordel vende beslutningen med din bankrådgiver eller en økonomisk rådgiver. For det er vigtigt at du får valgt den rette løbetid, månedlige ydelse og har en klar tilbagebetalingsplan, der matcher din privatøkonomi.

Sådan vælger du en god græsslåmaskine

Du har behov for en ny græsslåmaskine, men hvilken model skal du vælge? Der er flere ting, du skal overveje, når du vælger din maskine.

For eksempel skal du træffe et valg om, hvilken type græsslåmaskine, du kunne tænke dig. Skal den være eldrevet, og i så fald med ledning eller med batteri? Foretrækker du modellen med benzinmotor, eller er du måske mest til god, gammeldags håndkraft?

Der findes fordele og ulemper ved alle typer, og det gælder i sidste ende om at tilpasse det til dig og dine behov. En kyndig forhandler vil altid kunne hjælpe dig på rette vej, ligesom du på nettet kan finde en lang række anmeldelser og tests, der viser de bedste græsslåmaskiner.

Generelt bør du dog altid kigge på størrelsen af græsslåmaskinen, motorkraften, batterilevetiden når dette er relevant, samt støjen. Du skal også vælge mellem den kraftige rotorklipper, så tager alt med sig på sin vej, eller den lidt mildere cylinderklipper, som giver en smuk, jævn og ensartet klipning af haven.

Husk at tage højde for havens størrelse og forhold

Havens størrelse er en væsentlig faktor, når du skal træffe dit valg. For eksempel vil det være enormt krævende med en græsslåmaskine med håndkraft, hvis du har en stor eller måske bakket plæne.

Til gengæld er det et fint valg til den lille have, fordi den er både miljøvenlig og ikke støjer særlig meget. En græsslåmaskine med ledning er selvfølgelig også kun relevant for dig, som har en stikkontakt i nærheden af haven. Ellers bliver det hurtigt en besværlig løsning.

Er din have en af de helt store modeller, så kan plæneklipperen med benzinmotor anbefales, fordi de er noget kraftigere og mere robuste. Samtidig har de gerne en større klippebrede, som gør opgaven nemmere. Disse larmer dog mere end de eldrevne, og derfor bør du gå efter en af de moderne udgaver med miljøvenlig og støjsvag motor.