Refinansiering af dyr gæld

Har du meget dyr klatgæld, hvor du betaler en høj rente og kreditomkostninger? Mange danskere har dyr gæld og den kan være kommet flere steder fra. Det centrale er hvordan du kommer af med din gæld, billigere end i øjeblikket.

Løsningen er at samle gæld ét sted, frem for at afdrage hos 2-4 forskellige kreditorer. Besparelsen kommer ved at du opnår en lavere rente og/eller ÅOP, der gør du samlet set kommer til at betale færre penge tilbage. Du kan søge refinansiering af dyr gæld flere steder online.

Ansøg gratis og uforpligtende hos online bankerne.

 

Samle gæld ét sted

Det er ikke kun penge der spares, ved at samle din gæld ét sted. Det vil ligeledes give dig klarhed over hvad du skylder og et sundt økonomisk overblik. Det kan være svært at danne sig, hvis du skylder penge til højre og venstre.

Vores anbefaling vil være at danne dig et overblik over din totale gæld, fra forbrugslån, kviklån og lignende. Du skal ikke medregne gæld til bil og bolig, da det er en anden størrelse. Når du ved om du skylder 40.000 eller 130.000 kr. er du klar til næste skridt.

Det næste skridt vil være at ansøge om refinansiering af dyr gæld hos udbyderne online. Det kan du gøre helt uforpligtende. Du bør samtidig spørge din bank om, hvor vidt de vil hjælpe dig. Du skal ikke forvente noget, men af og til er de villige til at tilbyde et samlelån.

Bank Norwegian og Ekspres Bank er to af de udbydere som tilbyder refinansiering, af online selskaberne. Det er ikke super udbredt, men du har en mulighed for selv at skabe dig et bredere udvalg. Online kan du nemlig bruge pengene som du har lyst. Det betyder at du reelt kan søge om 50.000 hos Nordiclån eller Santander Consumer Bank, hvorefter disse penge kan bruges på af afvikle din dyre gæld.

På den måde har du reelt fået samlet din gæld, den er ikke blevet mindre, men markant billigere. Her er det bare vigtigt, at du får valgt en månedlig ydelse du kan betale, så du ikke ender i økonomisk uføre.

Ansøg gratis og uforpligtende online

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge lån online, uanset om det er til almindeligt forbrug eller til refinansiering. Udbyderne spørger ikke til formålet, så det efterlader en stor del af ansvaret hos dig selv. Er du opgaven voksen, kan der være mange penge at spare og fordele at hente.

Du kan altid komme i gang med at søge via Refinansiering.dk, hvor vi ønsker at gøre det nemt for dig. Det er de færreste danskere som er bekendte med mulighederne ved refinansiering af dyr gæld og det ønsker vi at ændre på. For det er en af de gode måder at styrke din egen økonomi på.