Refinansiering af billån

Har du et dyrt billån? Så kan der være penge at spare ved at søge om refinansiering af billån. Det giver dig muligheden for at afvikle dit nuværende lån og erstatte det med et andet, til en lavere rente.

Refinansiering er meget udbredt specielt ved mindre, men dyr gæld, som fx. kunne være kommet fra et forbrugslån. Her kan der være mange penge at spare, i form af lavere renteomkostninger, mens det er mere forskelligt hvor meget der kan spares på dit billån.

Vil du refinansiere billån?

Ansøg gratis og uforpligtende om refinansiering hos online bankerne.

 

Jo højere rente, desto større besparelsesmuligheder

Jo større rente du har på dit eksisterende billån, desto større besparelsesmuligheder ved refinansiering. Særligt hvis du har optaget finansiering hos bilforhandleren, vil der være muligheder for at opnå en lavere rente.

Du kan nemt og enkelt ansøge hos online bankerne, hvor du via Lendo og Lånio kommer ud til en håndfuld, med blot én ansøgning. Derudover kan du snakke med din egen bank om mulighederne.

En af de oplagte alternativer vil være at søge refinansiering hos online banker som Resurs Bank, Basisbank, Bank Norwegian eller Ekspres Bank. Her kan du søge op til 500.000 kroner helt uforpligtende. Efterfølgende kan du vurdere renten og ÅOP, for at tjekke om den er lavere end dit nuværende billån. Er den det, kan du kaste dig ud i omlægningen.

Husk at angive pengene skal bruges til refinansiering i ansøgningsformularen.

Refinansiering af billånDu kan flytte billån til anden bank

Den tredje mulighed der er værd at nævne, er at du kan flytte billånet til en anden bank. Det vil typisk foregå ved at du forhører dig om hvad de kan tilbyde dig og vender de tilbage med en lavere rente, kan skiftet blive sat i gang. Du skal dog forvente at mange banker vil forvente at du flytter alle dine aktiviteter med, så det er en større manøvre.

Af samme grund, vil de fleste nok kun gide hele refinansieringsprocessen, hvis der er mærkbare penge at spare. Du kan altid undersøge mulighederne gratis og uforpligtende, enten online eller via landets øvrige banker. Din egen bank behøver ikke altid være den bedste eller billigste, hvorfor et banktjek kan være fornuftigt fra tid til anden.